TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un konuşmasında vurguladığı temel noktalardan biri Türkiye'nin gençlerinin başarıları oldu. Özellikle insansız hava araçları alanındaki ilerlemeler ve TEKNOFEST gibi etkinlikler aracılığıyla gençlerin teknolojiye katkı sağlaması, Türkiye'nin dünya genelinde saygın bir konuma ulaşmasını sağlamıştır. Kurtulmuş, genç neslinin özgüveni ve fikri potansiyeli üzerinde durarak, Türkiye'nin teknolojik açıdan büyük adımlar attığını ifade etti.

Ayrıca, Türkiye'nin milli eksenini güçlendirme çabalarına vurgu yaparak, uluslararası alanda bağımsız bir Türkiye'nin varlığını sürdürdüğünü belirtti. Bu bağlamda, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı zorluklara rağmen kendi milli sanayisini kurma kararlılığının, bugün gelinen noktada somut başarılarla ödüllendirildiğini dile getirdi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Konuşmasında, İslam ülkelerinin birlik olmaları gerektiğine vurgu yaparak, özellikle İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından İslam ülkelerine düşen sorumlulukları ön plana çıkardı. Bu bağlamda, İslam ülkelerinin kararlı bir şekilde bir araya gelmelerinin, küresel düzeyde daha etkin ve dayanışma içinde olmalarının önemine değindi.