CHP'den 1 senelik geçici ihraç olan, süre bittikten sonra kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, genel seçimler sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktan istifa etmesi gerektiğini birçok ifadesi ile belirtiyordu.

CHP sözcüsü Faik Öztrak, Tanju Özcan hakkında ateş olsa cürmü kadar yer yakar diyerek:

"Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Şimdi bu kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır. Yollar yürümekle aşınmaz. Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" şeklinde eleştiride bulunmuştu.

Tanju Özcan, Öztrak'ı parti içinde kadrolaşma ile suçlayarak sert bir şekilde eleştirdi. Tanju Özcan;

"Söndürmeye geliyorum"

"100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum… 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin? Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin!!! Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız… SÖNDÜRMEYE GELİYORUM…" dedi.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor