Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son açıklamalarını eleştirdi. Özcan, İmamoğlu'nun "Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim." şeklindeki ifadesini değerlendirdi.

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İmamoğlu'nun bu sözlerinin ne anlama geldiğini anlamadığını ifade etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İstanbul'u savunmak için yola çıktığını ifade etmesinin net bir mesaj olmadığını belirten Özcan, bu açıklamanın İmamoğlu'nun hedeflerini anlamakta zorluk çıkardığını söyledi.

Özcan, İmamoğlu'na yöneltilen soruların ise oldukça net olduğunu ve İstanbulsu'nun adayı mı, CHP Genel Başkanlığı adayı mı olduğu konusunda açık bir yanıt beklediğini ifade etti. Ayrıca Özcan, İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaysa, CHP Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için mücadele edip etmeyeceğini de sordu.

Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor? Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor?

İşte o açıklama...

"Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim."

Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu; 

1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı? 
2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?  

Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım.