Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, değişim parolası ile Bolu'dan Ankara'da bulunan CHP Genel Merkez binasına yürümüş ve orada miting yaparak Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha istifaya davet etmişti. Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ses kaydını paylaştı.

"İyi dinleyin lütfen… Sayın Kemal Kılıçdaroğlu , dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…" diyerek o ses kaydını paylaştı. 

İşte o ses kaydının ayrıntıları:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var? MYK'ye  oturduk karar verdik. Partiden atılması için kesin ihracı için. Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk ettik.  Yüksek Disiplin Kurulu hayır dedi. Biz bir yıl süreyle partiden ihraç ederiz. Peki, bizim etki edecek halimiz yok çünkü yüksek disiplin kurulu üyelerini de kurultay seçiyor. Tamam. Şimdi başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum. Bunları niçin yaptığını da gayet iyi biliyorum, hepsini biliyorum ama çıkıp onu gereksiz bir tartışma olmasın partide diye dinlendirmiyoruz." dediği görülüyor.

Tweet için tıklayınız.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi