Maaş promosyon sözleşmesi biten ya da daha önce herhangi bir promosyon anlaşmasına imza atmamış kurumlar,  bankalarla görüşmek için harekete geçiyor.

Muğla'da 52 Gündür Aranan Şaban Ataş'ın Eski Eşi Cinayeti İtiraf Etti! 'İple Boğduktan Sonra Gömdü' Muğla'da 52 Gündür Aranan Şaban Ataş'ın Eski Eşi Cinayeti İtiraf Etti! 'İple Boğduktan Sonra Gömdü'

Artan enflasyon karşısında çalışanlara bir nebze faydalı olsun diye yapılan promosyon görüşmeleri, çalışanlara en yüksek teklifi sunan bankaya yüksek sesle 'evet' yanıtı verilerek sonlandırılıyor.

2022 yılından bu yana imzalanan promosyon anlaşmalarında peş peşe gelen haberler promosyon anlaşmalarında zinciri kırarken, Türkiye rekoru olarak addedilebilecek miktarları ortaya çıkardı.

50 binin kapısını zorlayan anlaşmalar çalışanlara can suyu oluyor.

Son promosyon anlaşması haberi ise bu defa İzmir’in önde gelen şirketlerinden Çizgi Medikal'den geldi. 120 çalışan için yapılan görüşmelerde 10 bin TL' nin altına imzalar atıldı.

İlgili promosyon anlaşması haberini  firma yetkilisi Atilla Ayar, şu sözlerle duyurdu:

‘’Promosyon için bankamızla iletişime geçtik, ilk defa bankamızdan aldığımız promosyonun tamamını çalışanlarımıza dağıttık.’’