CHP Genel Merkezi'nde MYK toplantısı devam ederken basın toplantısı düzenleyen parti sözcüsü Faik Öztrak, Muğla İl Başkanının ''muhalif kanallara para ödeniyor'' iddialarını yalanladı.

Sözcü'nün “Kime, ne kadar ödemiş açıklayın. Kamuoyu aydınlansın” çağrısına yanıt veren parti sözcüsü Faik Öztrak, şunları kaydetti:

“Bu konuda bahsi geçen il başkanımız bir açıklamada bulunmuştur. Partimizin yapmış olduğu ödemeler Sayıştay ve AYM denetiminden geçmektedir. Konuyla ilgili bugüne kadar herhangi bir eleştiri de söz konusu olmamıştır. Her siyasi parti gibi seçim döneminde televizyon kanallarına yaptığımız reklam ödemeleri dışında SÖZCÜ TV'ye bir ödememiz yoktur.”

500 ve 1000 TL'lik Banknotlar Geliyor mu? Merkez Bankası'ndan Son Açıklama 500 ve 1000 TL'lik Banknotlar Geliyor mu? Merkez Bankası'ndan Son Açıklama

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi