• DOLAR 32,27 %0.06
  • EURO 34,87 %0.51
  • ALTIN 2.415,84 %0.94
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 62.299 %-0.48
  • ETHERIUM 3.000 %-0.66
21°
1 hafta önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'da yaptığı açıklamalarda, yerel yönetimlerde hukukun üstünlüğünü vurgulayarak, kamu kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Tunç, belediye başkanlarının halkın güvenini boşa çıkarmamaları gerektiğini belirtti.

1 hafta önce Güncel

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultay toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Meral Akşener'in tekrardan aday olmayacağını paylaştığı kurultayda 4 aday genel başkanlık için kıyasıya mücadele edecek. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapılacak olan kurultaya seyirci alınmayacağı duyuruldu.

1 hafta önce Güncel

Kredi çekmek isteyenleri doğrudan etkiliyor. TL mevduat faizi ile ticari, ihtiyaç ve konut kredisi faizleri durdu, taşıt kredisi faizleri ise dudak uçuklattı. Merkez Bankası (TCMB) raporu, tüm kredi faizleri ile TL mevduat faizindeki hızlı yükselişin yavaşladığını; bunun dışında da taşıt kredisi faizlerinin son 22 yılın rekorunu kırdığını duyurdu.

1 hafta önce Güncel

CHP grup başkanvekilleri tarafından, TBMM Başkanlığı’na emekliler ve asgari ücretle çalışanlar için bir yasa teklifi sunuldu.

1 hafta önce Güncel

İstanbul ve Tekirdağ'da, özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerine hasta bebekleri para karşılığında sevk ettiği iddialarıyla ilgili şok edici bir gelişme yaşandı. İstanbul'da Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında doktorların ve 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının da bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.

1 hafta önce Güncel

Altın fiyatlarında gelişmeler devam ediyor. Jeopolitik olaylarda tansiyonun düşmesiyle altın fiyatları da geriledi. Altın gram fiyatı ONS değerinden etkilendi. Peki altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş altın için tahminlerini paylaştı.

1 hafta önce Güncel

Elazığ'da bir lise öğretmeninin bazı öğrencilere yönelik taciz iddialarıyla ilgili olarak skandal bir olay ortaya çıktı. İddiaların ardından mahkeme, öğretmeni tutuklama kararı verdi.

1 hafta önce Güncel

İzmir'deki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde kanser tedavisi gören bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan erkek hemşirenin davası sonuçlandı. Erkek hemşire E.K, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

1 hafta önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında bugün 5 bölgede sağanak yağış; 2 bölgede ise toz taşınımı olacağı değerlendirildi. Sıcaklık seviyelerinin Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde olması bekleniyor. İşte detaylar..

1 hafta önce Güncel

Bağdat ziyaretinde muhabirin Arapça sorusunu anlamayıp Türkçe çeviri isteyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a ünlü sanatçı Volkan Konak sahnede kendisi için şarkı okuyacağını söyledi.