Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından pylaşılan son rapora göre yurdun büyük bir kısmında parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Orta ve Doğu Karadeniz ile Sinop, Kastamonu, Karabük, Osmaniye, Kahramanmaraş, Erzurum, Erzincan, Malatya , Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendirildi.

İÇ ANADOLU VE KARADENİZ'DE BÖLGESİ İÇİN UYARI

İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı tahmin edildiğinden, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda gecimeler gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlara uyarı geldi.

Okul müdürü kazada öldü; motosikletini tanıyıp olay yerine gelen meslektaşları büyük üzüntü yaşadı Okul müdürü kazada öldü; motosikletini tanıyıp olay yerine gelen meslektaşları büyük üzüntü yaşadı

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİ GEÇECEK!

Sıcaklık seviyelerinin Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde olacağı düşünülüyor. Rüzgarın ise kuzey taraflarından hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.