• DOLAR 32,21 %0.01
  • EURO 35,05 %0.10
  • ALTIN 2.526,50 %1.03
  • BİST100 10.735 %0.86
  • BITCOIN 66.850 %-0.12
  • ETHERIUM 3.094 %-0.43
23°
3 hafta önce Güncel

AK Parti, yerel seçimlerin ardından yeni dönemde trollerle mücadele edeceğini duyurdu. Parti kaynaklarına göre, "öncelik olarak trol temizliği" yapılacak.

3 hafta önce Güncel

Haftalık olarak incelendiğinde, yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler görüldü. Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 2,29 değer kazanırken, altının gram fiyatı yüzde 2,64 azalarak, dolar/TL yüzde 0,43 ve euro/TL yüzde 0,35 değer kaybetti.

3 hafta önce Güncel

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam standartları üzerinde çalışan cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de paylaşıldı. Bu kapsamda işçilere yönelik şehirler arası seyahatlerden barınmaya kadar birçok başlıkta önemli kararlar alındı. İşte detaylar...

3 hafta önce Güncel

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 oranında sabit tuttu. Kararı ardından ise Merkez Bankası'ndan gelen açıklamada Türk lirası mevduat payının yükseltilmesi ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata yönelime katkı sağlanması için TL zorunlu karşılıklarda değerlendirilecek faiz oranının artırdığını duyurdu. Peki Merkez Bankası’nın bu açıklamaları sonrası mevduat faizleri nasıl bir yol izleyecek? İşte detaylar..

3 hafta önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) çatısı altında olan kuruluşu EGO Genel Müdürlüğü, Yenimahalle-Şentepe arasında ulaşım hizmeti olarak değerlendirilen teleferik sisteminin Mimarlar Odası'nın 2013'te açmış olduğu dava kapsamında süresiz olarak kapatıldığını açıkladı.

3 hafta önce Güncel

Erzincan'da 4,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD ve Kandilli üst üste son dakika analizini duyurdu. Erzincan'dan sonra Bayburt da 3.1'lik deprem olduğu kaydedildi.

3 hafta önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan karar kapsamında lokanta ve kafelerde satışa sunulan yiyecek ve içeceklerde yüzde 8 olarak değerlendirilen KDV yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV de yüzde 20'ye yükseltildi.

3 hafta önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm öğretmenleri kapsayacak kapsamlı bir eğitim programını başlatıyor. Bu program, yeni müfredatın etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak için öğretmenlere yönelik seminerler içerecek.

3 hafta önce Güncel

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin ekonomik görünümü hakkında olumlu sinyaller veriyor. Son yapılan değerlendirmelerde, Türkiye'de enflasyonun ciddi bir şekilde düşmesinin beklendiği belirtildi.

3 hafta önce Güncel

Elazığ'da bir spor kulübünde görevli olan hentbol antrenörü İ.B., 4 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. İ.B. aynı zamanda bir lisede öğretmenlik yapıyordu.