14 Mayıs seçimleri öncesinde hakkında gündeme oturan kumpasların ardından Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Geneş Başkanı Muharrem İnce, yarın seçimden sonra ilk defa vatandaşlar ile görüşecek.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce  5 Temmuz saat 16.30'da Hatay-İskenderun'da,  18.00'de Hatay-Antakya'da ve saat 20.00'de Gaziantep Islahiye ilçesinde bulunacak.

Memleket Partisi'nin resmi sosyal medya hesaplarından atılan paylaşımda

Milli Eğitim Bakanlığı'nın seyreltme stratejisi: Hedefler Neler? Milli Eğitim Bakanlığı'nın seyreltme stratejisi: Hedefler Neler?

"Genel Başkanımız Muharrem İnce, 5 Temmuz Çarşamba günü deprem bölgesinde bulunan illerimiz Hatay ve Gaziantep'i ziyaret edecektir." açıklaması yapıldı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce  5 Temmuz saat 16.30'da Hatay-İskenderun'da,  18.00'de Hatay-Antakya'da ve saat 20.00'de Gaziantep Islahiye ilçesinde bulunacağı Memleket Partisi sosyal medya hesapları tarafından bir görsel ile duyuruldu.

İşte o görsel:

F0McwKxXsAAXv76

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi