Devlet, vatandaşlarına ucuz, faizi hesaplı, geniş aya pay edilmiş vade ve ödeme ötelemeli krediler ile vatandaşların nakit ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor.  Kamu bankası olan o banka emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere 36 ay vadeli ilk 3 ay ödeme şartı olmaksızın 50 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu. Özellikle kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden vatandaşlar daha kolay, daha hesaplı kredi çekebilme imkanına sahip. Emekli maaşlarını bu kamu bankalarına taşıyan vatandaşlar, hesaplı kolay ödemeli ve başvuru süreci pratik olan kredilere başvurma imkanına sahip.

paraa-1

Ziraat Bankası, 50 bin liraya kadar düşük faiz, uzun vade ve ilk 3 ay ödemesiz kredil imkanı sağlıyor.

50 bin liraya kadar düşük faiz, uzun vade ve ilk 3 ay ödemesiz kredilere sadece Ziraat Bankası değil diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank'tan da faydalanabilirsiniz.

Krediye başvurmak isteyenler adı geçen  Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a gidip emekli müşterisi olmak istediklerini beyan ettikten sonra gerekli başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Ardından vatandaşlar, emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşların yararlanabileceği kredilerden birini seçip ondan faydalanmak istediğini beyan ettikten sonra başvuru ile ilgili gerekli dosyaları hazır edip bankaya teslim etmeleri gerek.

paradk-rDvb_cover-1

BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri! BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri!

Ondan sonra gerekli işlemler tamamlanınca ucuz krediye vatandaşlar sahip olabilecek. Vatandaşların bu krediden faydalanması için 70 yaş altı olmak zorundadır. Gerekli şartları sağladıktan sonra vatandaşlar bahsi geçen krediyi alabilirlen. Bu durumda en önemli olan durum, kredi alındıktan sonra ödemelerin sağlıklı gerçekleştirilmesi.  Kredi çekmek isteyen vatandaşlar, bu sorumluluğun kendilerine ait olduğunu bilmeleri gerek.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi