Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelecek. Toplantıda, AK Partili isimlerin tepki çeken şatafatlı tatil ve yemek görüntüleri de ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın haberine göre önce TBMM'de AK Parti grubunda konuşacak, ardından da MKYK üyeleriyle buluşacak. Toplantıda, seçim sonuçlarının detaylı bir analizi yapılacak ve seçim yenilgisinin sebepleri tartışılacak. Ayrıca, nerede hata yapıldığı değerlendirilecek ve önümüzdeki dönemin yol haritası belirlenecek. Bazı bakanların da sunum yapması bekleniyor.

Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu

Geçtiğimiz yıl yapılan olağanüstü kongrede MKYK listesinde yüzde 65 değişim yaşanmıştı. Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın A Takımı olarak nitelendirdiği 18 kişilik MYK'da dört isim dışında değişiklik olmamıştı.

MKYK toplantısında, son dönemde bazı AK Partili isimlerin tepki çeken şatafatlı tatil ve yemek görüntülerinin de gündeme gelmesi bekleniyor. Erdoğan'ın, bu konuda teşkilatı uyarması ve vatandaşın tepkisini çeken görüntülerle partinin kuruluş ilkelerine aykırı davranılmaması konusunda uyarılarda bulunması bekleniyor.