Yaklaşık 9 aydır aracın sahibi olan Kurttekin, aracın arıza lambasının yanması sebebiyle sürekli servis yolu görmek zorunda kaldı. Kurttekin, “Aracımdaki adblue ve motor arızaları sebebiyle sürekli servise gitmek zorunda kalıyorum. Aracım servisten çıktıktan sadece 5 gün sonra yine arıza verdi” diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Defalarca Servise Gitmesine Rağmen Sorun Çözülmedi

Kurttekin, aracını aldıktan 3 ay sonra başlayan ve sürekli tekrar eden arızalarla mücadele etmek zorunda kaldı. “Aracımı aldığımdan bu yana 6 kez servise götürdüm ve her seferinde sorunun çözüldüğü söylendi ancak sorun devam ediyor” diyen Kurttekin, yetkililerden bu sorunun bir an önce çözülmesini talep etti.

Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu Lise pansiyonunda kalan 25 öğrenci, zehirlenerek hastanelik oldu

Hukuki Süreç Başlatacak

Mağduriyetinin çözülmemesi durumunda hukuki yollara başvuracağını ifade eden Kurttekin, aracının değiştirilmesini ya da tamir edilmesini istiyor. “Aracım daha bir yılını doldurmadan 6 kez servise gitmek zorunda kaldı. Bu durumun kabul edilebilir bir tarafı yok” diyen Kurttekin, yaşadığı sıkıntıların giderilmesini bekliyor.

Bayiden Yanıt: "Marka ile Çözülmesi Gereken Bir Sorun"

Aracın alındığı bayi ise, sorunun marka ile çözülmesi gerektiğini belirtiyor.