Mersin'in Erdemli ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Kayıp ihbarı üzerine bir evde yapılan incelemede, bir kişinin cesedi ranzanın altından çıkarıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda boğularak öldürüldüğü belirlenen kişinin katili, oğlu olduğu belirlendi.

Meteoroloji'den 18 ile sarı kodlu uyarı Meteoroloji'den 18 ile sarı kodlu uyarı

Olay, Mersin'in Kızkalesi Mahallesi'nde meydana geldi. Ali Saygun adındaki kişi, Gaziantep'te yaşayan ailesi tarafından ulaşılamadı ve kayıp başvurusu yapıldı. Polis, Ali Saygun'un tatil beldesi Kızkalesi'nde bulunan evine gitti. Evde yapılan incelemede Saygun'un cesedi ranzanın altında, üstü örtülü bir şekilde bulundu.

Ceset, olay yeri ekipleri tarafından incelenerek ön otopsi için önce Erdemli Devlet Hastanesi'ne ardından da Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Saygun'un boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis, cinayetle ilgili çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan aile görüşmeleri sonucunda, en son oğlu olan E.S.'nin (20) eve geldiği belirlendi. Şüpheli E.S., Gaziantep'te yakalanarak Mersin'e getirildi. Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan E.S., cinayeti itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.