2022 yılında yaşadığı ataklarla adından söz ettiren promosyon anlaşmaları 2023 yılında da adından söz ettirmeyi başarıyor. Maaş promosyon sözleşmesi biten ya da geçmişte imzaladığı anlaşma miktarını yetersiz gören kurumlar, bankalarla görüşmelere devam ediyor.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Çalışanlara can suyu olması beklenen promosyon miktarları için görüşmelere öncülük eden kurumlar, en yüksek teklif veren bankaya onay veriyor.

Bu bağlamda son promosyon anlaşması haberi Menemen Belediyesinden geldi. 3 yıllık sözleşme kapsamında Halk Bankası ile anlaşma imzalayan belediye 25'er bin liranın hesaplara eylül ayında geçeçeciğini duyurdu:

"Menemen Belediyemizin kıymetli çalışanlarının, değerli belediye ailemin maaş promosyonlarıyla ilgili süreci bugün nihayetlendiriyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah. Çalışanlarımıza, kardeşlerime mesai arkadaşlarıma bayramlaşma törenimizde sözüm vardı. O sözümüzü bugün imzaladığımız 3 yıllık kontratımızla tutuyoruz. Sağlıkla güle güle harcasınlar. İlgi ve alakalarından dolayı da Halkbank ailesine teşekkür ediyorum"