Belirli bir süre maaşlarını bankadan alma taahütü veren kurumlar, imzaladıkları promosyon anlaşmaları haberlerini duyurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile promosyon anlaşması imzaladı.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Yapı Kredi Bankası ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 bin TL ödeme alacak. İlgili sözleşme haberi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından şu sözlerle duyuruldu:

''İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen banka promosyon çalışması tamamlanarak sonuçlandı. Buna göre Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile 3 yıllığına 15.000 TL sözleşme imzalandı. 
Haziran aynından bu tarafa yaptığımız 3. ihale 
sonucunda en uygun teklifi veren Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile üç yıllığına promosyon anlaşmasına varılmıştır. Buna istinaden ağustos 15 -20 arasında  kişi başı 15.000 TL promosyon ödemesi banka tarafından gerçekleştirilecektir. Promosyon ödemesinden yararlanan personelin tayini çıktığı takdirde geri ödeme istenmeyecek olup, yeni gelen personele de kalan aylar mukabilinde promosyon ödemesi yapılacaktır.  Kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti alınmayacak olup, hafta içi 9:00-16:00 saatleri arasında eft ve havale işletim ücreti de alınmayacaktır. Bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı ihale komisyonu üyesi arkadaşlarımıza, teklif veren bankalara, en uygun teklifi veren  Yapı ve Kredi Bankasına  teşekkür eder,  öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.''