Maaşını belirli bir süre anlaşma sağlanan bankadan çekme sözü veren kurumlar, yeni anlaşma haberlerini duyurmaya devam ediyor.

Memur, emekli ve asgari ücretlinin maaşlarının kesinlik kazanmasının ardından sözleşme süresi biten kurumlar, bankalarla promosyon anlaşması için görüşme trafiğine başladı.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Çalışanlar tarafından yakın markaja alınan promosyon anlaşması haberlerine bir yenisi eklendi.  Türk Eğitim-Sen Konya 3 Nolu (Üniversite) Şubesi Yapı Kredi Bankası ile anlaşmaya vardı.

İmzalanan anlaşma kapsamını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Türk Eğitim-Sen Konya 3 Nolu (Üniversite) Şubesi, şunları kaydetti:

'NEÜ ve KTUN için maaş promosyon ihale süreci sonuçlanmıştır. Her iki üniversiteyi de Yapı Kredi Bankası almıştı. NEU 42 ay için 20100 TL, KTUN 36 ay için 21100 TL kişi başı peşin promosyon ücreti alacaktır. Üniversitelerimizdeki personellere hayırlı olsun’’