Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan olayda, polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı satış danışmanı M.B'yi (31) tabancayla öldürüp, ardından intihar etti. Olay, sabah saatlerinde ilçeye bağlı Yenice Mahallesi'ndeki bir hemzemin geçidin yakınlarında gerçekleşti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli olan polis memuru M.Y, ikinci eşi M.B ile sokakta buluşmak amacıyla bir araya geldi. Ancak aralarında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü. Tartışmanın ardından Yıldır, beylik tabancasıyla B.'nin başına ateş etti. Daha sonra aynı tabancayla intihar eden Yıldır, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Yıldır ve B., hayatını kaybetti. Özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalıştığı belirtilen B.'nin cenazesi ambulansla hastaneye götürülürken, Yıldır'ın cesedi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.