Yatırım piyasası sessizliğini bozdu: Dolar ve altın için kritik tahmin Yatırım piyasası sessizliğini bozdu: Dolar ve altın için kritik tahmin

Geçtiğimiz günlerde entübe edildiği beliritlen ve 29 Mayıs'tan beri ikinci defa yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele eden Özkan Uğur'un sağlık durumu ile ilgili yeni haberler var. Müzisyen Emre Irmak, Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur ile gerçekleştirdiği görüşmede, ünlü sanatçının son durumu ile ilgili elde ettiği bilgileri yazdı.

Müzisyen Emre Irmak, Özkan Uğur'un oğlu Alışan Uğur ile ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili konuştuğunu belirterek şu notu paylaştı:

"Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir... Oğlu Alişan'la konuştum şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Hadi Özkan abi zımba gibi kalkıcan ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki dualarımızla kalkıcan ayağa muhteşem insan."

Özkan Uğur'un oğlu Alışan Uğur, babasının sağlık durumu ile ilgili önceden "Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin." ifadelerini kullanmıştı.