CHP'de Mayıs'ta gerçekleşen genel seçimlerin kaybedilmesinden sonra özellikle İmamoğlu ve çevresinde toplanan değişim taraftarları isteklerini dile getirmeye devame diyor. CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, değişim konusunda birtakım açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın değişim açıklamalarına sert tepki gösterirken "Ben bu listelere evet diyemem" diyebilirdiniz. Yani o gün onu söylemiyorsun, bugün söylüyorsun. Onun için geçmişi bırakarak, geleceği nasıl kurtaracağız ona bakmalıyız" diye konuştu.

chp-de-kurultay-takvimi-belli-oldu

Erdoğan Toprak, Kılıçdaroğlu gittikten sonra gelecek olanın hangi politikaları yürüteceğinin belli olmadığını söyleyerek hataların elbette olduğunu belirterek günün bugün olmadığını söyledi.

2023-İSG/2 başvuruları alınmaya başlandı 2023-İSG/2 başvuruları alınmaya başlandı

Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin "Değişim rüzgarları estirip didişme sürecini yaşamak ve ardından ayrışım noktasına geldiğini görmek çok üzücü. Geçmişte bu durum beraberinde bölünmeyi getirdi. Değişim derken partiyi bölmeyelim" diye de uyarmıştı.