Oyuncu tarafından yapılan açıklama sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Bazı oyunculardan Deniz'e destek mesajları gelirken bazı kullanıcılar tarafından alay mesajları art arda gelmeye devam ediyor. Pınar Deniz'in dünyayı kurtarması gerektiği ve insanlara yardım etmek için oyunculuğa başladığına yönelik açıklamasına Haluk Levent'ten de destek geldi. 

Oyuncu Pınar Deniz Ödül Töreninde Ne Demişti?

 "Çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi… Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledimİzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim."

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sözkonusu olan açıklamaya yönelik "Çok saçma, izlerken ben utandım!, " Bu videodan sonra kadını bir googlelayayım dedim, bahsettiği film Kanlı Elmas filmiymiş. Çocukların elmas için hayatlarının heba oluşunu görmüş o filmde. Peki Pınar Deniz ünlü olunca ne yapmış biliyor musunuz? Bir mücevher markasının yüzü olarak Cannes film festivaline gitmiş.'' şeklinde yorumlarda bulunurken Haluk Levent oyuncuya destek çıktı. Haluk Levent, destek mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Herkes eleştirmiş Pınar Deniz'i. İnanın ki bir insanı kurtarmak tüm dünyayı kurtarmaktır. Henüz para kazanmaya başladı. Bildiğim gördüğüm Pınar bu düşlerine kavuşacaktır. Anlatım biçimi linç görmesine olanak sağlamış olabilir belki ama Haluk abisi olarak ben Pınar’a inanıyorum."