İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, daha önceki bir husumetin fitilini ateşleyen tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. İddiaya göre, mahalle sakinlerinden A.Ö. ile henüz kimlikleri belirlenemeyen kişiler arasında çıkan sözlü atışma, kısa sürede kavgaya evrildi. Taraflar, birbirlerine bıçaklarla saldırdı, ve olay yerinden hemen uzaklaştılar.

Yakınları tarafından hızla İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen A.Ö., tedavi altına alındı. Ancak, olayın şokunu atlatamadan hastanede bir kez daha saldırıya uğradı. Hastaneye motosikletle gelen iki kişi, A.Ö'nün yanına giderek gizledikleri bıçakla saldırı gerçekleştirdi. A.Ö. bu saldırı sonucunda omzundan yaralandı.

Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek

Polis ekipleri, hızla olay yerine sevk edildi ve bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Diğer şüphelinin izini sürmek için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.