Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden "Ömer Baba" rolüyle tanınan oyuncu Emin Olcay, dizinin geçmişine ve dizinin yıldızı Necati Şaşmaz'a olan duygusal yaklaşımına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emin Olcay, bir röportajda dizinin son dönemlerinde yaşananları ve Necati Şaşmaz'a yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Emin Olcay, dizinin Pana Film'e geçmesinin ardından kalitenin düştüğünü ve bu dönemde kendileri dahil diğer oyuncuların da sıkıntı yaşadığını belirtti. Dizi sürecinde kendisini rahatsız eden bazı durumları yapımcılara iletmeye çalıştığını ancak dikkate alınmadığını ifade etti.

Necati Şaşmaz'ın, Emin Olcay'ın hastanedeyken kendisini ziyaret etmeyip aramadığına dair açıklamalarda bulunan Olcay, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Kendisinin ve diğer oyuncuların dizinin başarısı için çeşitli sıkıntılara katlandığını belirten Olcay, bu nedenle Necati Şaşmaz'a yönelik bir vefa duygusu taşımadığını ifade etti.

İŞTE O RÖPORTAJ...

Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi