TurkNet, öğrencilere ve öğretmenlere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde, TurkNet'e yeni abone olan öğretmenler ve üniversite öğrencileri, 1 ay ücretsiz internet hizmetinden yararlanabiliyor. Kampanyaya katılanlar, TurkNet'i taahhütsüz ve sınırsız olarak kullanabilecek ve bu kampanya sayesinde 1 ay ücretsiz internet fırsatını yakalamış olacaklar.

ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

TurkNet Öğretmen kampanyasından faydalanmak için, online abonelik oluştururken ilgili alana indirim kodunu yapıştırmak yeterli oluyor. Bu kod, TurkNet Öğretmen kampanyası sayfasından temin edilirken, telefon ile abone olmak isterseniz, 0850 288 80 81 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisine kodu söylemeniz yeterli oluyor. Kampanyadan yararlanmak için öğretmenlerin herhangi bir seviye veya alan koşulu bulunmazken, kampanyadan yararlanmak için, resmi bir evrakla öğretmen olduğunuzu beyan etmeniz yeterli oluyor.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

Üniversite öğrencileri, TurkNet Öğrenci kampanyasından yararlanmak için, indirim kodunu online abonelik oluştururken ilgili alana yapıştırabilirken aynı zamanda,, 0850 288 80 81 numaralı hattı arayarak müşteri temsilcisine kampanyadan faydalanmak istenildiği söyleyerekte abone olunabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için, öğrencilerin üniversite öğrencisi olmaları gerekiyor. TurkNet, öğrencilerden öğrenci belgesi talep edebilir.

BAŞKA SAĞLAYICIDAN GEÇİŞTE, CAYMA BEDELİ KARŞILANIYOR

Başka internet sağlayıcısından, TurkNet'e geçmek isteyenlerin ise 1000 liraya kadar cayma bedelleri TurkNet tarafından karşılanıyor.