Bilecik ve çevre ilçeleri, dün gece yarısından itibaren başlayan yoğun kar yağışının etkisine girdi. Vali Şefik Aygöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Bilecik genelinde kar yağışına karşı alınan önlemleri ve yürütülen çalışmaları duyurdu. Aygöl, il özel idaresi, karayolları ve belediye ekiplerinin teyakkuzda olduğunu, şehrin ana yollarının açık tutulduğunu, ancak yüksek kesimler ve bazı köy yollarının kapalı olduğunu belirtti.

Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı

Vali Aygöl'den Öğrencilere Tatil Mesajı 

Aygöl'ün paylaşımında öğrencilere yönelik esprili tatil mesajı, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni topladı. Valinin, "Nedense öğrencilerimizden tatil talep mesajları alamıyoruz" ifadesi, öğrenciler arasında ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Aygöl, “Bilecik ve ilçelerinde gece yarısından sonra başlayan kar yağışı devam etmektedir. İl özel idaresi, karayolları ve belediye ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Şehrimizin ana yolları açık olup yüksek kesimlerde ve bazı köy yollarımız kapalı durumda. İhtiyaç halinde ve yağışın durumuna göre ekiplerimiz müdahale edeceklerdir. Nedense öğrencilerimizden tatil talep mesajları alamıyoruz. Öğrencilerimize sağlıkla iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.