Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü ve Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen kadrolu işçi personel toplu iş görüşmeleri sonuç verdi.

15 Haziran 2023 - 14 Haziran 2025 dönemini kapsayan kadrolu işçi personel toplu iş görüşmesi kapsamında yapılan zam oldukça dikkat çekti. Yüzde 65'lik zammın altına imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde en düşük işçi maaşı 25 bin TL oldu.

Sözleşmeye imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay, her zaman personellerinin yanında olduklarının altını çizerek, şu ifadeleri kaydetti:

"İşçilerin günlük yevmiyeleri, sosyal hakları düzenlenerek mağdur edilmeleri önlendi ve enflasyona ezdirilmedi. Biz her zaman personellerimizin yanındayız. Biz büyük bir aileyiz."

Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı:  İşte başvuru şartları ve detaylar Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı: İşte başvuru şartları ve detaylar

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi