Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başlayan tedavi sürecinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eşi Burcu Alço, Nuri Alço'nun yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

Eskişehirli oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan'da evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye götürülen Alço, tedbir amaçlı olarak yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın temasları sonrasında Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Alço, Kardio Vasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gördü.

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu zorlu süreçte yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m" ifadelerine yer verdi.