Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması gerkeiyor. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, sağlık durumunun işe uygun olması ve adli sicil kaydının temiz olması gibi şartlar aranıyor. Ayrıca, adayların terör örgütleriyle herhangi bir bağlantısının olmaması ve gerektiğinde güvenlik soruşturmasından geçebilir olması şart.

Alınacak pozisyonlar ve uzmanlık alanları

Türksat, bu personel alımı kapsamında birçok farklı pozisyona eleman arıyor. Aranan pozisyonlar arasında BT Depolama Sistem Uzmanı, BT Entegrasyon Uzmanı, BT İşletim Sistemi Uzmanı, BT Linux-Unix Uzmanı, BT Test Uzmanı, BT Veri Tabanı Uzmanı, İş Geliştirme Uzmanı, Pazarlama Uzmanı, Proje Yöneticisi ve Ürün Yönetim Uzmanı bulunuyor.

Başvuru süreci nasıl işleyecek?

Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı! Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı!

Adaylar, Türksat'ın resmi kariyer portalı olan "https://kariyer.turksat.com.tr/jobs" adresinden başvurularını gerçekleştirebilir. Siteye giriş yaptıktan sonra, kullanıcı girişi yaparak ya da yeni üyelik oluşturarak özgeçmişlerini sisteme yüklemeleri ve ilgilendikleri iş pozisyonuna başvurmaları gerekiyor.