Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile gündemden düşmeyen Memleket Partisi lideri, hakkında ortaya atılan iddialara çok konuşulacak sözlerle yanıt verdi.

Seçim çalışmalarına Trabzon'da devam eden İnce, "Eşinin cipi 10 milyon dolar" iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Para sıkıntısından dolayı miting yapamadıklarından dert yanan Muharrem İnce, geçmişten bu yana girdiği seçimler arasında ilk defa bu seçimde büyük bir yalan yanlış haber çemberi içerisine alındığını söyledi.

Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti Kara yolunda canlı yayın yaparken kamyon çarptı, hastanede hayatını kaybetti

Hakkında atılan iddialardaki miktarların büyüklüğüne dikkat çeken İnce, 10 milyon dolara sahip olsa 2006 model arabayla mı gezer miyim? şeklinde soru yöneltti:

"14 Mayıs’ta sandık başına gideceğiz. Ben yıllardır milletvekili adayı oldum, Cumhurbaşkanı adayı oldum ama ilk kez bu seçimde bu kadar iftira, yalan haber bu yanlış belge birkaç gün bunlara kızdım da şimdi bakıyorum bunlara gülmekten başka bir şey yok. Biri çıkıyor Muharrem İnce’nin eşinin cipi 10 milyon dolar diyor. Ya dayak yememiş, ya sayı saymasını bilmiyor. Olmayan bir cip. Sonra biri çıkıyor 10 milyon dolar aldı diyor. Hiç 10 milyon dolardan aşağı konuşmuyorlar. Zirvede yüksek. Biz parasızlıktan miting yapamıyoruz, herif milyon dolarları sayıyor. 10 milyon dolar alan adam 2006 arabayla mı gezer"