Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, yönetici görevlendirmesi için başvuru yapmış olan adaylara önemli bir fırsat sunuyor. Ağustos ayında idari işlemleri tamamlamış olan adaylar için yapılan duyuruya göre, başvuru sürecinde bazı değişiklikler ve evrak eklemelerine izin verdi.
 

"Bu çerçevede;

1) Alınacak başvurulardan daha önce başvuruda bulunanlardan başvuruya ilişkin evrak istenilmesi gerekmediği ilgi (b) yazıda belirtilmiştir. Ancak değerlendirmeye alınacak belgelerden daha önceki başvuruda herhangi bir nedenle belge ibraz edemeyenler 01.01.2019 tarihi ile yazılı sınav başvurusunun son günü olan 13.04.2023 tarihleri arasındaki belgeler olmak kaydıyla belge ekleyebileceklerdir. 2)Daha önceki takvimde, hizmet puanının hesaplanması bakımından sözlü sınav başvurusunun son günü olan 08.08.2023 tarihi güncellenen takvimde 06.09.2023 olarak belirlenmiş olduğundan hizmet puanının hesabında 06.09.2023 tarihi esas alınacaktır. 3) Yapılacak başvurularda adaylar daha önceki yöneticilik tercihini (Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı) şartları taşımak kaydıyla ve yalnızca bir yöneticilik görevi olmak üzere değiştirebilecektir." açıklamalarına yer verdi.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Eitim_Kurumlarna_Yynetici_Gyrevlendirme_05.09.2023-1