Ankara'nın Çubuk ilçesinde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen bir olayda, Lütfü T. (68) adlı şahıs, komşusu İbrahim Bartan (73) ve eşi Nazik Bartan (68) üzerine ateş açarak ikisini de öldürdü. Ardından aynı silahla intihar etti.

Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak

Olay, Aşağıemirler Mahallesi'nde meydana geldi. Husumet iddialarının etkisiyle gerginleşen Lütfü T., önce komşusu İbrahim Bartan'a ardından da eşi Nazik Bartan'a av tüfeğiyle ateş açtı. Daha sonra kendi bahçesine çekilen Lütfü T., aynı silahla intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Bartan çifti ile Lütfü T'nin hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Cenazeler, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Lütfü T'nin cesedi ise Pursaklar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yaşlı çiftin cenazelerinin yarın öğleden sonra mahalledeki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.