Kamudanhaber - Özel Haber 

Milli Eğitim Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz İsrail başbakanı Netanyahu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Netanyahu gebereceksin twiti attı.

İşte o twit

Bu twiti kamudanhaber sitemizde yorumlu olarak haber yaptık ve Bakan yardımcısı Nazif Yılmaz’ın bu twiti sileceğini ve tükürdüğünü yalayacağını iddia ettik . Sebep olarakta ; Koltuk davasının Kudüs davasından büyük olduğunu söyledik.

İşte o yorumlu twitimiz 

Milli Eğitim Bakan yardımcısı İsrail başbakanı ile ilgili atmış olduğu twiti sildi, bizi haksız çıkartmadı.Twitini siler silmezde peş peşe Cumhurbaşkanın twitlerini Retweetledi…

Klasik Nazif Yılmaz davranışının bu olacağını biliyorduk!

Neden mi?

Nazif Yılmaz koltukta kalmak için tüm değerlerini defa edebilecek bir bürokrat olduğunu geçtiğimiz dönemlerde defalarca gösterdi.

Ziya Selçuk’un Bakanlığı döneminde İyiki Varsın Ziya Selçuk diye twit atıp Ziya Selçuk’un Bakanlığı bittiği zaman bu twitleri temizledi.

Mahmut Özer’in döneminde İmam Hatiplerle ilgili kitaplar yazdırdı kendi imzasını attı, sadece Mahmut Özer’e teşekkür etti ve kitapta yer verdi.

Mahmut Özer görevden alınınca İmam hatipler konusunda tek satır yer vermediği, Müsteşarlığı döneminde kendisini genel müdür yapan  yeni Bakan Yusuf Tekin’e övgü dolu twitleri attı!

Milli Eğitim Bakanlığında yıllardır İmam Hatip öğrencilerini emanet ettiğiniz kişi olan Nazif Yılmaz ; davası, cesareti, omurgası olmayan, koltukta kalmak için güç nerdeyse oraya secde eden kişidir.

Ayrıca yıllardır Ankara’da bekar evi yaptığı Turizm Otelcilikte kendisine özel karar aldırıp 50-100 Tl ucuza kalabilmek için kanunsuz iş yapıp, 3 kuruşa tenezzül eden adamdır.Bu konuyu da daha önce Kamudanhaber sitemiz yazmıştı ve Mahmut Özer duruma el koyarak usulsüzlüğü ortadan kaldırmıştı.

Şimdi cesaretle soralım …

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Koltuk davası Kudüs davasından büyük olan bir zevata İmam Hatipleri nasıl emanet ediyorsunuz?