Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken, sonuçların ikinci tura kalabileceği ihtimali gündemde yer alıyor. Bu durumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim sürecindeki memur zammı açıklamaları dikkat çekiyor. İddialara göre, Erdoğan'ın "memurlara zammı seçimden önce verseydik ilk turda kazanmıştık" şeklinde bir ifade kullandığı iddia ediliyor.

Memurların tepkileri üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını duyurmuştu. Ancak bu zam haberinin seçim sonrasına ertelenmesi memurlar arasında hayal kırıklığı ve tepkilere neden oldu. Memur sendikaları, zammın seçimden önce yapılmasını talep etmişti.

Gelen son bilgilere göre, eğer seçimler ikinci tura kalırsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memur zammını önümüzdeki hafta içinde açıklayabileceği ve Haziran maaş bordrolarına yansıyacak şekilde düzenlemeler yapabileceği öngörülüyor. Bu adımın, ikinci tur öncesi seçmen desteğini artırmak ve seçim sonucunu etkilemek amacıyla atılacagı iddia ediliyor.