Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle

Besteci Fazıl Say, Twitter hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Cumhur İttifakı'nın çoğunluğu elde etmesiyle sonuçlanan TBMM seçimlerinin ardından bir paylaşım yaptı.

Say, "Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Bu sabah; kafamda pek çok soru var hiç birine cevap yok.

Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım. Nasıl oldu, neden oldu, ne oldu, yaşamımız, yaşamım, umutlar, hak, gelecek. Hiç birine yok. Bu sabah ben bu sabaha susuyorum. Hayat artık bu sabah" şeklinde bir açıklama da yaptı.

Öncesinde Fazıl Say, Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkması sonrasında "Sifonu çek, gitsin" paylaşımıyla büyük tepki toplamıştı. Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun videolarını paylaşarak oyları böleceği gerekçesiyle uzun süre Muharrem İnce'ye karşı saldırgan bir dil kullanmıştı.