Seçim sürecinde AK Parti'li seçmene yönelik kullandığı sözlerle gündem olan Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin bu yıl 57'ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali'nin son gününde sahne aldı. Aldığı sahnede seçmenlerden özür dilemesi ile gündem olan sanatçının sahneye çıkması, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e karşı tepki oluşturdu.

Mosso'nun sahnede "Eğer burada maksadını aşan şakamdan, incinen, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşim bile varsa ondan çok çok özür diliyorum ve yürekten özür diliyorum. Çünkü bizler böyle şeylerle ayrıştırılmayacağız, bizler böyle şeylerle karşı karşıya gelmeyeceğiz." sözlerini kullanmasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı  ile sarılıp, birlikte şarkı söyemesi üzerine Ankara, harekete geçti.

Cünet Yüksel, Ankara'ya çağrıldı. Belediye Başkanı Yüksel, burada savunmasını vermesinin ardından istifa etti. Yüksel'in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirildi.

İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı