Seçimlerin kaybedilmesinin ardından yaptığı 'değişim' çağrılarıyla gündem yaratan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün Ankara'da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Kamuoyunun merak ettiği görüşmenin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre;  olumlu geçen görüşmede İmamoğlu'nun seçimlerin hemen ardından yaptığı 'değişim' talebini yinelediği ancak söz konusu talebin kişilerle sınırlı olarak değil topyekûn muhalefetin yeniden inşa edilmesiyle ilgili bir talep olduğu öğrenilirken, Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na açık açık sorduğu soru dikkat çekti.

Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi Türkiye'de Genç Nüfus Oranında Tarihi Düşüş: Yüzde 15,1'e Geriledi

CHP lideri, İBB Başkanına açık açık  “Genel Başkan olmak istiyor musun?” diye sorduğu öğrenilirken İmamoğlu'nun söz konusu soruya şu yanıtı verdiği de öğrenildi:

 “Ben her türlü göreve hazırım. Mesele genel başkanlık da değil. Mesele aslında bu değişimin yapılması'' dediği iddia edilen İmamoğlu'nun görüşmeden sonra 'her şey güzel olacak' sözlerinin altında bunların konuşulduğu söyleniyor.