Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve çeşitli belediyeler, KPSS şartı olmadan ve 22 bin TL maaşla personel alımı yapacaklarını duyurdu.

İŞKUR'un yapmış olduğu son dakika açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki polisevleri, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenevleri ve farklı illerdeki belediyelere kadrolu kamu işçisi alımı yapılacak. Başvurular, KPSS puanı gerektirmeden, internet üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları ve Genel Koşullar

Bu fırsattan yararlanmak isteyen adayların, Türk vatandaşı olmaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde yer alan genel şartları taşıması ve milli güvenliğe karşı herhangi bir olumsuz durumu olmaması önem taşıyor. Ayrıca, adayların kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmaları ve sürekli görev yapabilecek sağlık durumuna sahip olmaları bekleniyor.

Bakan Bayraktar duyurdu: 1.8 milyon hanenin ihtiyacı karşılanacak Bakan Bayraktar duyurdu: 1.8 milyon hanenin ihtiyacı karşılanacak

Açık Pozisyonlar

Alım yapılacak pozisyonlar arasında aşçı, resepsiyon görevlisi, temizlik görevlisi, beden işçisi, greyder operatörü, çiftçi, traktör şoförü, makam şoförü, büro memuru, hayvan bakıcısı, tarım işçisi, kamyonet şoförü, elektrikçi ve şoför gibi çeşitli iş alanları bulunuyor.