İstanbul için yerel seçim anket sonuçları geldi: Rekabet kızışıyor İstanbul için yerel seçim anket sonuçları geldi: Rekabet kızışıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı sosyal medya paylaşımında NARKOGÜÇ-38 Operasyonu'nun Van ayağında elde edilen önemli başarıları duyurdu. Operasyon kapsamında Van'da gerçekleştirilen operasyonda, güvenlik güçleri tarafından 4 ton 600 kg toz esrar ele geçirilirken, aynı zamanda 1 yabancı uyruklu zehir taciri de yakalandı. Bakan Yerlikaya, bu operasyonun 45 ilde devam ettiğini ve halkın güvenliğini sağlamak adına uyuşturucu tacirleri, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle kararlı bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı.

Operasyonun Van ayağında görev alan 6. Hudut Komutanlığı ve Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen operasyonun başarıyla sonuçlandığını belirten Bakan Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik etti. Ayrıca, halkın güvenliğini tehdit eden uyuşturucu tacirleri, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanarak, güvenlik güçlerine destek çağrısında bulundu.