Somer Şef Neden MasterChef'te Yok?

Yayınlanan fragmanın ardından, Somer Şef'in yerini tecrübeli ve tanıdık bir isim olan Yılmaz Öztürk'ün aldığı görüldü. Bu durum, izleyiciler arasında "Somer Şef neden yok?" sorusunu gündeme getirdi. Somer Şef'in yerini alıp, almayacağı veya yerine geçici olarak mı geldiği henüz belirsizliğini koruyor. Bu konuda ne TV8 ne de Somer Şef'ten herhangi bir açıklama gelmedi.

Somer Şef'in Zorlu Günleri

Öte yandan, Somer Şef'in yakın geçmişte karşılaştığı karmaşık durumlar gündemde. Ünlü şefin İstanbul, Beşiktaş'ta bulunan yeni restoranının dayanıklılık duvarı çökmüş ve bu olayda maalesef bir kişi yaşamını yitirmiş. Bu üzücü ve olağan dışı durum neticesinde, Somer Şef ile birlikte 6 kişi daha, "kasten taksirle ölüm ve yaralanmaya sebep olma" suçlamasıyla yüz yüze. Bu suçlama kapsamında, her biri için 2 yıl 8 aydan başlayarak 22 yıl 6 aya kadar değişen hapis cezası talep ediliyor.

Somer Şef, MasterChef'ten Ayrıldı mı?

Bu seferki MasterChef All Star'ın jüri ekibinde Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve yeni gelen Yılmaz Öztürk bulunuyor. 2018 yılından itibaren MasterChef Türkiye'de hem mutfakta hem de jüri koltuğunda önemli bir rol üstlenen Somer Şef, bu dönemde kadroda olmayacak. Bu durum, takipçileri ve izleyicileri arasında bir hayli dikkat çekti. Konuyla ilgili olarak Somer Şef'in henüz bir açıklama yapmış olmaması merak uyandırıyor.

Buğdayda hasat dönemi: Fiyat önerisi geldi Buğdayda hasat dönemi: Fiyat önerisi geldi

MasterChef Türkiye All Star, ilk bölümü ile bu akşam seyircisiyle TV8 ekranlarından buluşacak. Geçtiğimiz üç sezonun en iddialı yarışmacıları, ana ekip seçimleri için tatlı bir rekabet içerisinde olacaklar. Jüri kadrosunda kimlerin yer alacağı ise herkesin kafasında bir soru işareti bıraktı. Somer Şef'in bulunmaması hakkındaki tüm detayları ve son gelişmeleri buradan yakından takip edebilirsiniz. "MasterChef'te Somer Şef neden yer almıyor?", "Somer Şef'e ne oldu?" gibi soruların yanıtlarını öğrenmek için bizimle birlikte olun.