Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022 Kpss puanıyla ek atama bekleyen on binlerce öğretmene 2022 Kpss puanıyla ek atama yapacağız diye ekranlardan söz verdi.

2022 Kpss puanıyla ek atama bekleyen ve ayalarca mücadele eden öğretmenler Mahmut Özer’in bu sözüne güvenerek aylardır ders çalışmıyor ve ek atama bekliyor…

Mahmut Özer,Bengü Türk televizyonunda katıldığı programda 2022 Kpss ile de ilave atamalar olacak dedi. Katıldığı diğer televizyon programlarında da ek atama olacağını tekrarladı.

Bunun yanında rehber öğretmenlerin norm kadro yönetmeliğini de bu hafta nihayetlendireceğiz dedi ve rehber öğretmenlere de müjdeyi verdi..

İşte o konuşmaların videosu


Mahmut Özer, Bakanlık koltuğunda otururken söz verdiği ek atamayı yapmadı.

Söz verdiği rehber öğretmen yönetmeliğini çıkartmadı…

Mahmut Özer’in ek atama sözüne inanan on binlerce öğretmen o günden sonra Kpss çalışmadı ve mağdur oldu…

Mahmut Özer şu anda Mecliste eğitim komisyonunun başında bulunuyor.

Mahmut Özer ek atama konusunda öğretmenlere verdiği sözü neden tutmadığını eğitim komisyon başkanı olarak çıkıp açıklamalıdır.

Mahmut Özer. Rehber öğretmenlerin norm kadro yönetmeliğini bu hafta çıkartacağız dediği halde neden yönetmeliği çıkartmadığını çıkıp açıklamalıdır.

Sonuç olarak; Milli Eğitim Bakanlığı koltuğunda oturuyorsanız ağzınızdan çıkan sözün bağlayılığı olduğunu unutmayacaksınız. Konuştuğunuz her kelimenin ve verdiğiniz sözlerin Mahmut Özer adına değil devlet adına verildiğini unutmayacaksınız.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Mahmut Özer verdiği sözleri tutmadı!

Mağdur olan öğretmenlerimiz oldu…

Üzücü olan , Bakan koltuğunda otururken verdiği sözleri tutamayan bir kişinin Milli Eğitim komisyonunun başına getirilmesidir.