Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Kırşehir'de meydana gelen bir olayda, 17 yaşındaki bir lise öğrencisi kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen servis şoförü Murat Y. (39), tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak duruşmada verdiği ifadede suçlamaları reddeden Murat Y., sadece kızla başbaşa konuşurken etkilendiği için elindeki peçeteye boşaldığını ve peçetenin pantolonuna bulaştığını ileri sürdü. Mağdur genç kız ise gözyaşları içinde ifade vererek psikolojisinin bozulduğunu ve geleceğinin mahvolduğunu belirtti. Duruşma eksik evraklar nedeniyle ertelenirken, sanık Murat Y. tutuklandı.

Olay, 2 Kasım 2021 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. İddiaya göre, lisede okuyan genç kız, evine gitmek için Murat Y.'nin kullandığı öğrenci servisine bindi. Servis aracı diğer öğrencileri dağıttıktan sonra şoför Murat Y., acil bir işi olduğunu ve hemen halletmesi gerektiğini söyleyerek minibüsü ıssız bir yere park etti. Bu sırada iddiaya göre cinsel istismarda bulunan Murat Y., öğrencinin şikayeti üzerine gözaltına alındı ve tutuklandı.

Murat Y., tutuklandıktan 6 gün sonra yapılan itiraz sonucunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak mağdurun kot pantolonunda şüpheliye ait meni bulunduğunu gösteren raporun dosyaya sunulmasıyla birlikte ailenin avukatının tutuklama talebi reddedildi.

Bugün Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Murat Y., suçlamaları kabul etmedi. Sadece kızla başbaşa konuşurken etkilendiğini ve peçeteye boşaldığını, bu sırada pantolonuna bulaştığını iddia etti. Mağdur genç kız ise gözyaşları içinde verdiği ifadesinde olayı anlattı ve şikayetçi olduğunu belirtti.

Duruşma eksik evraklar nedeniyle ertelenirken, suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle sanık Murat Y. tutuklandı.