Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesi ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran partililer, değişim mesajları vermeye devam ediyor.

Partinin MYK değişikliğini yetersiz gören ve Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen isimler arasında yer alan Özgür Özel'in Genel Başkanlığa aday olduğunu ilk defa açıkladığı iddia edildi.

Emeklilere zam şoku! Ünlü ekonomist son kararı açıkladı Emeklilere zam şoku! Ünlü ekonomist son kararı açıkladı

Halk TV canlı yayınında gazeteci Murat Ağırel, CHP'li Özgür Özel ile yaşadığı diyoloğu şu sözlerle açıkladı:

 "Kendisini aradım ve özellikle hiç konuyu uzatmadan, dağıtmadan, direkt kendisine soru sordum. Şunları söyledi; 'Elbet' dedi, 'Ben genel başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık, ihtiras değil her şartta kazanmaya özlem, kaybeden takımın santraforu olacağıma şampiyon takımın her mevkisine adayım dedi. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık, ben de varım, inançla kararlılıkla buradayım, çaresiz seçeneksiz umutsuz değiliz hiçbirimiz, burası Cumhuriyet Halk Partisi' dedi." 

"BEN GENEL BAŞKANLIĞA ADAYIM' DEDİ"
Ağırel, programda 'Ben de varım derken neye ben de varım?' sorusuna da "Onu ben de açmak için sordum zaten. 'İnatçı ve ihtiras sahibi değilim, önce bunu söyleyeyim ben' dedi. 'Üye delege ülke şartlar yürü derse yürürüm, dur derse dururum' dedi. Ben tekrar soru sorduğumda 'Özgür Bey genel başkanlığa aday mısınız?' dedim, ve ilk defa 'Evet, ben genel başkanlığa adayım Murat Bey' dedi" yanıtını verdi.