Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde ülke genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlar ve soğuk hava dalgasıyla ilgili uyarılarda bulundu. Perşembe gününden itibaren Kuzey ve Batı bölgelerden gelecek olan soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıkların 8-9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Yağışların ise hafta sonuna doğru yurt genelinde etkili olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu bölgelerinde çığ tehlikesi bulunurken, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski olduğu belirtiliyor. Özellikle kuzey ve kuzeydoğu kesimlerde rüzgarın hafif ve ara sıra orta kuvvette esmesi beklenirken, Orta Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli rüzgarlar (40-60 km/sa) etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları sis ve pus hadisesine karşı da uyardılar. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.