Kamudanhaber- Özel Haber

Oktay Yılmaz

Temmuz ayı maaş zamlarının açıklanmasının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan uzman öğretmen, öğretmen, müdür, müdür yardımcısı ve hizmetli personelin güncel maaşları Kesintisiz Bordro Sistemi'ne (KBS) yüklendi.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan zam oranlarına göre, memurlara temmuz ayında yüzde 17,55 oransal ve 8.077 TL brüt zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak henüz yasal düzenleme meclisten geçmediği için hesaplamalar sadece oransal zam üzerinden yapıldı ve KBS sistemine seyyanen zamlar dahil edilmedi.

Okullarda görev yapan uzman öğretmen, öğretmen, müdür, müdür yardımcısı ve hizmetli personelin güncel maaşlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ancak belirtmek gerekir ki, maaşlar zaman içinde değişebilen birçok faktöre bağlı olarak hesaplanır ve bu nedenle kesin bir liste sunmak zordur.

KBS'den Çekilen Uzman Öğretmen, Öğretmen, Müdür, Müdür Yardımcısı ve Hizmetli Maaşları

W-3

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi