Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Ankara'da, kargo görevlisi kılığında vatandaşları dolandıran 3 şüpheli, polisin dikkatli çalışmaları sonucu yakalandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" soruşturması kapsamında, hediye paketi teslimatı bahanesiyle senet imzalatıldığı ortaya çıktı.

Hediye Paketi Teslimatı Bahanesiyle Sahte Senet Tuzağı

Şüphelilerin, kargo firması çalışanı süsü vererek, vatandaşlara hediye paketi teslim ettiklerini ve teslim tutanağı altına gizlice yerleştirdikleri senetleri imzalattıkları tespit edildi. Bu sahtekarlık yöntemiyle toplam 370 milyon lira tutarında seneti mağdurlara imzalatıp, daha sonra bu kişileri icraya verdikleri belirlendi.

Operasyonla Yakalanan Şüpheliler ve Adli Süreç

Polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden ikisi tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.