Kamu kurum ve kuruluşları, çalışan ihtiyaçlarını gidermek ve farklı alanlarda personel alımı yapmak üzere ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İş arayanlar için kamu kurumlarının personel alım ilanlarını bir araya getirdik. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı

Erdoğan: Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyorum Erdoğan: Hamas'ı terör örgütü olarak görmüyorum

 Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylardan oluşan 2450 kişilik kadro ile Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım pozisyonlarına yeni personel alımı yapacak. Başvurular en geç 6 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu

 Enerji Bakanlığına bağlı olan TTK, toplamda 2000 işçi alımı yapacak. Alımlar Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinde gerçekleştirilecek. En az ilkokul mezunu adaylar başvurabilir. Başvurular en geç 29 Eylül 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılacak.

İŞKUR

İŞKUR, 9 farklı şehirde 541 personel alımı yapacak. İşçi pozisyonları için başvurular farklı tarihlerde sona erecek. Başvurular İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa

 Üniversite biriminde çalıştırılmak üzere toplamda 52 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adayların KPSS puanlarına göre belirlenen kadrolara başvurular 9 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecek.

Et ve Süt Kurumu

 Et ve Süt Kurumu, Erzincan ve İstanbul'da toplamda 21 kamu personeli alımı yapacak. Farklı alanlarda kontenjanlar bulunuyor. Başvurular, İŞKUR resmi web sitesi üzerinden yapılacak.

Bu ilanlar dışında da birçok kamu kurumu personel alımı yapmaya devam ediyor. İş arayanlar, ilgili kamu kurumlarının resmi web siteleri ve İŞKUR'un web sitesi üzerinden güncel ilanlara ulaşabilirler.