• "Bu mübarek gecede, dualarla yüreklerimizi dolduralım ve gönüllerimizi bir yapalım. Allah, dualarınızı kabul etsin ve size hayırlı dualarla dolu nice geceler nasip etsin. Geçmişinize rahmet, geleceğinize ise bereket versin. Kadir Geceniz mübarek olsun."

  • "Rahmetin coştuğu, mağfiretin sağanak sağanak yağdığı bu kutlu gecede, dualarınızın karşılıksız kalmayacağına inanarak tüm dileklerinizin kabul olmasını dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun, kalplerimiz imanla dolsun, yüzlerimiz nur saçsın."

  • "Kadir Gecesi'nin feyzi üzerimize olsun, dualarımız gökyüzünde meleklerle buluşsun. Rabbimiz, dualarımızı ve tövbelerimizi kabul etsin, önümüzdeki yolları aydınlatsın. Kadir Geceniz mübarek olsun."

  • "Karanlık gecelerin en aydınlığı olan Kadir Gecesi'nde, yüreklerimizin imanla dolup taşmasını dilerim. Bu özel gecede, hepimizin dualarının kabul olmasını temenni ederim. Kadir Geceniz mübarek olsun."

Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor Bakan Şimşek Açıkladı: Türkiye'deki Girişimcilere Destek İçin Üst Fon Kuruluyor
  •  "Allah'ım, bizleri Hak aşığı ve Hak rızası sevdalısı kıl. Hangi şartlar altında olursak olalım, tüm hareketlerimizi Senin hoşnutluğuna uygun hale getir. Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun."