İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, yerel seçimlerle ilgili CHP'ye sürpriz bir teklifte bulundu. Yörükçüoğlu, "10 büyükşehirde aday çıkarmama" önerisinde bulunarak, "Biz üzerimize düşen fedakarlığı yaptık. Sıra CHP'de" dedi.

Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı! Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarıyla yarışacaklarını açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın ardından iki parti arasında ittifak konusunda tartışmalar yaşanmıştı.

Türker Yörükçüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Hatay illerini AK Parti'ye kaptırmamak için CHP bu illerde aday çıkarmamalı. AK Parti-CHP ikili yarışlarında kazanan her zaman AK Parti oluyor. Bunu 2002’den itibaren her seçimde gördük. Türkiye’yi AK Parti'den kurtarmanın yolu İYİ Parti'yi güçlendirmekten geçer. Biz hem 2019’da hem de 2023’de üzerimize düşen fedakarlığı yaptık. Sıra CHP'de."