Eskiden Milliyetçi Hareket Partisi'nde önemli görevler üstelenen Oktay Vural, İYİ Parti'ye geçtin Oktay Vural, alınan kararla İYİ Parti Siyasi İşler Başkanlığına getirildi. Oktay Vurali alınan karardan sonra bir açıklama yaptı.

Oktay Vural'ın açıklaması şöyle:

"İYİ Parti Genel İdare Kurulu olarak yaptığımız toplantıda şahsıma Siyasi İşler Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Sayın Genel Başkana, Kurultay Delegelerine ve Genel İdare Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ifadesiyle hep beraber "85 milyon insanımızın mutluluğu, sevinci ve birliği için; siyasette yeni bir zemin kuracağız, yeni bir yol açacağız. Yine ve yeniden; özümüze, en büyük gücümüze yani milletimize kulak vereceğiz.” Yöneldiğimiz bu yeni zeminde ve yeni yolda; büyük Türk milletinin gören gözü, duyan kulağı ve uyanık vicdanı olarak milletimizin mutluluğu, refahı, birliği ve yükselişi için bilgi, fikir ve değer eksenli siyasette sorumluluğumu bugüne kadar olduğu gibi ahlaki, milli ve insani ölçülerle dürüstlük, doğruluk, yararlılık ve samimiyet içerisinde yerine getireceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun…"

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı için aday olma kararı Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkanlığı için aday olma kararı

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi