CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, değişim anahtar sözcüğü ile eleştirilere maruz kalırken, MYK'de yapılan değişim eleştirileri dindirmedi. Ekrem İmamoğlu, Tanju Özcan gibi isimlerim göğüslediği "değişim" çağrıları gün geçtikçe daha sert ortaya çıkıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında değişim konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, neyin değiştiğine değil neyin değişmediğine bakmazsak hata yapmış oluruz ifadesinde bulunarak:

"Hepimizin bildiği gibi CHP bir tek adam partisi değildir. Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten günümüze CHP her zaman bir kadro partisi olmuştur. Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz." dedi. Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

"Başarıyı tek başına üstlenmem. Ama bu birlikteliği başarısızlık olarak tanımlarsanız o zaman tek başıma karşınızda dururum ve dikilirim. Gelecekte elbette bu partinin başka liderleri olacaktır. O zaman da bugün de ben aynı kalacağım. Bugün CHP'nin lideri olmam ya da olmamam hiçbir şeyi değiştirmez. Çünkü biliyorum ki saray saltanatının karşısında halk olarak hep beraber durup mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi